TELEFON: 0086- (0) 512-53503050

Vi feirer et halvt århundre med vekst og innovasjon

DESEMBER 2020 feirer Power-Packer 50 år med innovasjon og vekst. Siden den ydmyke begynnelsen som en divisjon av anvendt kraft, har Power-Packer fortsatt å gripe nye muligheter til å utvikle seg gjennom innovasjoner av hydrauliske posisjons- og bevegelseskontrollsystemer. “I løpet av de siste fem tiårene har Power-Packer vokst til å bli en global leder for stillinger og bevegelseskontroll. Produktene våre brukes til vipping, nivellering, låsing, løfting og stabilisering av systemer, alt brukt i noen av dagens mest krevende markeder, sier CentroMotion -sjef Roger Roundhouse. "Power-Packer er en eksemplarisk illustrasjon av fagkunnskapen, applikasjon og kategorikunnskap, innovasjon, global tilstedeværelse og kundeengasjement som har blitt standarden for alle CentroMotion-merkene."

50-years

I 50 år har Power-Packer konstruert en robust og innovativ serie med hydrauliske posisjons- og bevegelseskontrollprodukter som har blitt gullstandarden i fortreffelighet for vipping, låsing, nivellering, løfting og stabilisering av systemer som brukes i noen av dagens mest krevende markeder.

Vi betjener kunder over hele verden, inkludert OEM-er og nivå 1-er i forskjellige sluttmarkeder. For best å dekke unike markedsbehov har vi hovedkvarter strategisk plassert i Nederland og USA, samt produksjonsanlegg i Nederland, USA, Tyrkia, Mexico, Brasil, Kina og India.

Power-Packer inkluderer også Yvel, en produsent av låser i Frankrike. YVEL har hovedkontor i Bezons, Frankrike, og er en global markedsleder innen låse- og låseløsninger for alle kjøretøyer og førerhus. Kjøretøyprodusenter rundt om i verden, inkludert Volvo, Renault, Scania, Iveco, Kamaz, DAF og mer, ser til YVEL for innovative, høyverdige låse- og låseløsninger.

Over hele verden finner du Power-Packer hydrauliske posisjons- og bevegelseskontrollløsninger som oppfyller de tøffeste, mest kritiske kravene i markeder, inkludert landbruk; bil; konstruksjon; brann og redning; marine; medisinsk; militær; gruvedrift; olje og gass; og kjøretøyer på motorveien.

Uansett applikasjon, designutfordring eller geografiske steder, kan Power-Packer-ingeniører samarbeide med deg for å utvikle den riktige tilpassede hydraulikkløsningen for å hjelpe deg og dine ansatte til å jobbe smartere og tryggere.

Power-Packer er en del av merkevarefamilien CentroMotion, en organisasjon som er dedikert til å sikre at mennesker og maskiner jobber smartere, sikrere og mer produktivt. Disse merkene løfter løpende linjen i verdens mest krevende bransjer.


Innleggstid: 17-06-21